Dinner idea: Brinner?

dinnerbrreakfastIf brunch is derived from breakfast+lunch, what do you call having poached eggs, fried potatoes and crispy bacon for dinner? Yup, I think brinner is, well… brilliant!

2 thoughts on “Dinner idea: Brinner?

  1. Nämm… aga palun pane siia, kuidas sa neid poached eggs’e teed. Ma olen proovinud vist 3 erinevat viisi, aga mul kunagi ei tule nii mõnsked välja nagu peaks ja see teeb mulle suurt meelehärmi, sest need on mu lemmikud :)

    Like

  2. ma panen vette piiiisikese sortsu äädikat, ei lase väga suure mulliga keeda, löön muna tassi sisse katki, ajan vee kahvli vmsga keerlema ja valan muna ettevaatlikult keerisesse. keeris korjab kõik muna ühte kohta kokku :)

    Like

Räägi kaasa - Sinu arvamus on mulle tähtis!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s